пра їду

таки вирішила написати щось про їдло )) а то в голові крутиться, аж пальці чухаються написати про це коротенький пост 🙂
пластівці Fitness Nestle виявилися неочікувано смачними з моїм улюбленим грейпфрутовим соком.
йогурт-десерт Даниссимо Тирамису виявився нереальною гадостью, яка схожа на загущене молоко з какао і кавалками підгорілого бісквіта. десерт Даниссимо Яблочный пирог набагато смачніший (хоча мене довго переконували в тому, що все навпаки і в йогуртах я ніфіга не шарю).
компанія Roshen – єдина компанія в Україні, яка випускає прикольні шоколадні цукерки, правда, не всі, а дуже вибірково. до швейцарського шоколаду їм, звісно, далеко, але їсти можна. я люблю отакі
а ви що їсте на сніданок? хто тут ще нєравнадушен до цукерок?

Advertisements

4 responses

  1. я на сніданок їм каву.
    і тоді, коли працювала, і тепер, коли не працюю)
    а потім години через 2-3 можу поїсти щось незначне – бутерброд з сиром чи медом, або трохи печива, або яйце. на роботі їла шоколад.
    а повноцінний прийом їжі у мене буває, як правило, раз на день, годині о 4 – 5.

    • я тебе дуже добре розумію, поки я працювала в офісі, я теж так харчувалася. але зараз, особливо взимку, на сніданок треба хоч щось, а таки іззісти. бо в магазині капець як холодно, обід зазвичай десь о 12, а до нього по такому холоду нада якось доживать. от і ставлю експерименти за участю української молочної промисловості.

Напишіть відгук

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out /  Змінити )

Google photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google. Log Out /  Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out /  Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out /  Змінити )

З’єднання з %s